Logo

Hvordan redigerer jeg i indstillinger?

Hvordan vælger jeg en anden startside?

Vælg ’Menu’ og ’Indstillinger’. Under afsnittet ’Startside’ kan du vælge, hvilken side du vil starte på efter login.

Hvordan sorterer jeg mine konti?

Under "Overblik kan du via de tre prikker i øverste højre hjørne og vælge "Rediger konti". Her kan du sortere i dine konti ved at vælge en konto, trække den op og ned ved at holde de to streger til højre nede og flytte rundt. Du kan også vælge, om du ønsker at få en konto skjult fra visningen ved at rykke knappen i det grønne til højre eller venstre.

Hvordan omdøber jeg mine konti?

Gå ind på den konto, du vil omdøbe, og vælg de tre prikker i øverste højre hjørne. Her får du mulighed for at omdøbe kontoen. Vær opmærksom på, at nogle kontotyper ikke kan omdøbes. Det gælder fx pensionskonti.

Hvordan sorterer jeg mine depoter og puljer?

Vælg ’Investering’ under ’Menu’. Scroll til bunden af siden og tryk på ’Rediger’ og vælg ’Sortering’. Du kan nu vælge, hvordan dine investeringer skal sorteres, og i hvilken rækkefølge de skal vises på forsiden. Du kan flytte rundt på rækkefølgen ved at trykke på de to streger ud for investeringen og trække op eller ned.

Hvordan kan jeg slå forbrugskategorisering af mine kontobevægelser fra?

Vælg ’Menu’ og herefter ’Profil’. Under "Samtykke og aftaler" kan du se, hvornår du har afgivet samtykke, og nederst kan du vælge ’Slet samtykke’.

Kontakt os
Åbningstider
Man-ons8 - 16 (8-20 efter aftale)
Torsdag8 - 17.30 (8-20 efter aftale)
Fredag8 - 16 (8-20 efter aftale)
Telefon96 82 13 33