Logo

Hvordan får jeg Min Skjern Bank?

Hvis du benytter dig af Min Skjern Bank, kan du downloade appen fra App Store og Google Play. Du skal logge på med MitID og følge anvisningerne til opsætning.

Hvilken version af iOS og Android kan bruges til Min Skjern Bank?

Appen virker på iOS 14 eller nyere og Android 10 eller nyere.

Hvorfor kan jeg ikke bruge appen på en jailbroken eller rooted telefon?

Det er af sikkerhedsmæssige årsager. Dine oplysninger på en jailbroken eller rooted telefon er ikke beskyttet helt så godt som på en telefon, der ikke er jailbroken eller rooted. Du skal være opmærksom på, at en Android-telefon i nogle tilfælde kan være rooted, uden at du selv har gjort det. Det kan fx ske, hvis du installerer bestemte apps. På nettet kan du finde guides til, hvordan du selv kan tjekke, om din mobil er rooted. Du kan evt. i stedet bruge Skjern Banks Netbank via en browser på din telefon eller tablet.

Kontakt os
Åbningstider
Man-ons8 - 16 (8-20 efter aftale)
Torsdag8 - 17.30 (8-20 efter aftale)
Fredag8 - 16 (8-20 efter aftale)
Telefon96 82 13 33