Logo

Hvordan aktiverer jeg mit betalingskort?

Har du fået et nyt kort, der skal aktiveres?

Se her, hvordan du får det aktiveret.

Aktivér kortet i Netbank

• Log på Netbank
  • vælg 'aktivér kortet' i beskedboksen i højre side, når du er logget på

Aktivér kortet via telefonen

• Ring til 44 89 73 50
  • Tast kortnummeret (16 cifre på kortets forside), afslut med #
  • Tast 0 samt de sidste 4 cifre i dit cpr. nummer (i alt fem cifre), afslut med #

Aktivér den kontaktløse funktion

Første gang du sætter kortet i en kortterminal og taster din pinkode, bliver den kontaktløse funktion i kortet aktiveret. Herefter kan kortet bruges kontaktløst.

Kontakt os

Mistænker du, at brevet med dit nye kort har været åbnet, eller er oplysningerne på kortet ikke korrekte, skal du kontakte os, inden du aktiverer kortet.

Kontakt os
Åbningstider
Man-ons8 - 16 (8-20 efter aftale)
Torsdag8 - 17.30 (8-20 efter aftale)
Fredag8 - 16 (8-20 efter aftale)
Telefon96 82 13 33